Συλλήψεις για κοκαΐνη σε Ηράκλειο και Χανιά

Στην πρώτη περίπτωση ο νεαρός τράπηκε σε φυγή, σε απόπειρα ελέγχου του, ενώ στην δεύτερη περίπτωση, πραγματοποιήθηκε έλεγχος με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου

Στη σύλληψη δύο ανδρών για κοκαΐνη και πιο συγκεκριμένα 20χρονου και 28χρονου, προχώρησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στελέχη του Λιμενικού σε Ηράκλειο και Χανιά χθες και σήμερα το πρωί.

Όπως αναφέρει το Λιμενικό, στο Ηράκλειο το πρωί της Δευτέρας, σε απόπειρα ελέγχου του 20χρονου από τα στελέχη κατά την αποβίβαση από πλοίο στο λιμάνι Ηρακλείου, ο νεαρός τράπηκε σε φυγή, ενώ ακινητοποιήθηκε 150 μέτρα περίπου έξω από το λιμάνι. Μετά από έρευνα στην κατοχή του βρέθηκαν συσκευασίες κοκαΐνης.

Επίσης, σήμερα το πρωί συνελήφθη από στελέχη του λιμενικού στο λιμάνι Σούδας ένας 28χρονος, καθώς σε έλεγχο με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Δούκα», βρέθηκε στην κατοχή του κοκαΐνη υπό τη μορφή βράχου, συνολικού μικτού βάρους 101,70 γραμμαρίων.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για Ηράκλειο

Στη σύλληψη 20χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου για παράβαση του νόμου 4139/13 και του άρθρου 167 Π.Κ.

Ειδικότερα, σε απόπειρα ελέγχου του ανωτέρω από τα εν λόγω στελέχη κατά την αποβίβαση από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στον λιμένα Ηρακλείου, ο 20χρονος τράπηκε σε φυγή, ενώ ακινητοποιήθηκε 150 μέτρα περίπου έξω από το λιμάνι.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν:

-μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα κοκαΐνη, μικτού βάρους 46,2 γραμμαρίων και

-μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα κοκαΐνη, μικτού βάρους 4,8 γραμμαρίων.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.

H ανακοίνωση του Λιμενικού για Χανιά

Στη σύλληψη 28χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Χανίων, για παράβαση του νόμου 4139/13 ”περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ”ΔΟΥΚΑ”, κατά τον κατάπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στον λιμένα Σούδας, βρέθηκε στην κατοχή του 28χρονου μία (01) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα πιθανώς κοκαΐνη υπό τη μορφή βράχου, συνολικού μικτού βάρους 101,70 γραμμάρια.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η εν λόγω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και μία (01) συσκευή τηλεφωνίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί